Armband edelsteen

Crown, Tiara, Crystals, Diamonds, Gems, Glisten

Weet je wat ik bedoel met "mystiek" of "verborgen" of "verborgen betekenis"? Armband edelsteen

Elke uitleg van sieraden is een beetje mystiek als je naar het woord zelf gaat kijken. Voor mij maakt elke uitleg die begint met "omdat ik het zeg" het een beetje ingewikkelder.ikermantling.com

Maar wat maakt het uit. We hebben ermee te maken.

Voor degenen onder u die het niet weten, een koinolia hanger wordt met de hand gemaakt, uit één massief stuk edelsteen. De kettingen bedekken dan de hanger en hangen hem aan een scherpe, getinte bamboestok. Het essentiële kenmerk van een koinolia-hanger is dat het niet alleen een mooie hanger is, maar ook een item met een diepe betekenis.

Dat is wat ik je ga uitleggen.

Ben je ooit overvallen? Ben je ooit beroofd? Wat is er met je portemonnee dat het zo'n gemakkelijk en handig ontwapeningswapen maakt? Is het de uitpuilende bifold? De verborgen groeven en spleten? Het aantal keren dat je er doorheen gaat op een dag?

Ik wil niemand bang maken, maar heb je ooit je paspoort haastig weggegooid? Of heb je ooit in een spiegel gekeken en jezelf in de spiegel terug zien kijken? Ben je ooit ontwapend geweest van je gevoel van zelfverdediging? Onthoud dat iemand ontwapenen misschien wel de gemakkelijkste manier is om jezelf te laten doden.

Soms hebben mensen die fysiek zwak en gehandicapt zijn het gevoel dat ze beter alleen af ​​zouden zijn dan gedwongen om met alle anderen rond te trekken. Dan kan een gehandicapte het gevoel hebben dat hij niemand anders kan helpen dan de blote hand.

Dan denk ik aan bekers of drinkhoorns.

Deze symbolen kunnen zo simpel zijn als de brede smeedijzeren ringen met gepersonaliseerde kleinere ringen die zijn uitgehouwen om fements te zweren of het sierlijke ontwerp van een gelukskoekje op een luxe leerras.

Je vindt deze en nog veel meer in winkels zoals Whitney Stones, Burberry en Coole Corner.

Aan de handvatten kun je zien of de eigenaar rookte of drugs gebruikte. Als iemand een "drugs"-mok of iets dergelijks had, kon je dat aan anderen vertellen door naar de Dualit-stempels op de mok of de DATpystery-stempels op de drank te kijken.

Vertel me nu eens over de bijna-400 karakterstempels.

If you go to an antique store, you will see that drinking horns looked much different than the ones we have now. Back then, the Grainron drink horn was hail cut to prove that it could keep drinks chilled. The horns would sound the same as today's.

But, the Coin Teapot does something extra. The round metal tongs are hinged and not removable. You can change the Coin Teapot to a new shape by peeling back the plastic from the old fashioned teapot.

Where can I find the Almost-400 character stamps?

The Online Art Store has them for sale. They have custom character stamps, monogrammed stamps, spyware, and antique money stamps. You can find many of the same items on eBay, too.

Diezelfde keramische theezeef van Made in Germany behoorde ooit toe aan een rijke familie. Ik vond er een te koop die was gemarkeerd met een wapenschild. Toen ik het aan mijn grootvader liet zien, vertelde hij me dat hij er geen zin in had nu zijn jachtdagen achter de rug zijn.

Misschien kun je het gebruiken voor de verjaardag van je eigen vader.